vakgarage_29 (1)

WERKPLAATS

Autobedrijf van der Bijl staat als BOVAG-erkende garage al meer dan 40 jaar garant voor kwaliteit en service. Wij verrichten APK-keuringen, onderhouden en repareren zowel benzine- als dieselvoertuigen en beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur voor alle merken auto's.

Ons autobedrijf beschikt over een goed opgeleid technisch team. In onze modern uitgeruste werkplaats beschikken vakbekwame monteurs over alle benodigde apparatuur. Dit betekent dat er naast algemeen en specialistisch handgereedschap ook diverse elektronische testapparatuur aanwezig is. De werkplaats is voorzien van een remmentest- en diagnosebank. Hiermee kunnen wij de verplichte remmentest voor de APK uitvoeren en een goede diagnose stellen v.w.b. de conditie van de remmen van uw auto.

Tevens beschikken wij over moderne uitlees apparatuur geleverd door Bosch dat geeft ons de mogelijkheid om diverse merken uit te lezen voor storingen. U kunt bij ons ook terecht voor het wisselen van zomer/winterbanden en opslag van de banden.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in bedrijfswagens