Caravanbanden bij Vakgarage van der Bijl

Caravanbanden moeten goed gecontroleerd worden voordat je ermee vertrek op vakantie. Omdat caravans vaak voor langere periodes stilstaan kunnen de banden uitdrogen. Het uitdrogen van de banden kan leiden tot droogtescheurtjes en dit kan resulteren in minder grip van de band, hoger verbruik van de auto en een matig draagvermogen. Staat uw caravan in, of nabij Rijswijk, laat ze dan gerust checken door Vakgarage van der Bijl.

Het advies is om caravanbanden, mits niet uitgedroogd, elke zes jaar te vervangen. Als u niet zeker bent of de banden jonger zijn, dan kan u de Dot code controleren. Deze code bestaat uit vier cijfers waarbij de eerste twee cijfers staan voor het weeknummer en de laatste twee beschrijven het jaartal. Een Dot code van ‘2021’ betekent dus week 20 van 2021.

U mag ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of mailen naar 070 - 365 87 66 of info@vakgaragevanderbijl.nl. Ook bent u welkom om langs te komen bij Vakgarage van der Bijl aan Nijverheidsstraat 102 in Rijswijk.

Maak nu een afspraak!